Το Facebook «έκλεισε» αθλητικούς αγώνες που ζηλεύουν και οι τηλεοπτικοί σταθμοί

To NBA κατέληξε σε συμφωνία με το Facebook Watch, προκειμένου να παρουσιάζονται οι περιλήψεις σε αγώνες πρωταθλήματος, όπως επίσης και αυτών της WNBA, της G League και της NBA 2K League. Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, γεγονός παραμένει πάντως ότι τέτοιες συμφωνία επιδιώκουν και οι μεγαλύτεροι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Επιπλέον, το NBA θα διοργανώνει μία εβδομαδιαία γιορτή στο Facebook, επιτρέποντας σε φιλάθλους από όλο τον κόσμο να αλληλεπιδρούν, βλέποντας περιλήψεις αγώνων και βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

«Το ΝΒΑ αντιπροσωπεύει μια από τις πιο ζωντανές αθλητικές οντότητες της πλατφόρμας μας. Και προσφέροντας αυτές τις περιλήψεις αγώνων, διοργανώνοντας μία εβδομαδιαία γιορτή, το πρωτάθλημα θα είναι σε θέση να αλληλεπιδράσει με τους φιλάθλους του. Είμαστε ευχαριστημένοι που το Facebook Watch είναι ένας χώρος όπου οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να συναντηθούν για να συζητήσουν τα τελευταία νέα σε καθένα από τα τέσσερα πρωταθλήματα NBA», δήλωσε η Ντέβι Μαχαντέβια, αρμόδια για τον αθλητικό προγραμματισμό του Facebook στις ΗΠΑ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: