Το Σούλι Παραμυθιάς για την κατασκευή νέων αποδυτηρίων

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς χαιρετίζει την έναρξη των εργασιών κατασκευής των νέων αποδυτηρίων στο δημοτικό γήπεδο Παραμυθιάς 49 Προκρίτων και ταυτόχρονα εκφράζει την ικανοποίησή του για την υλοποίηση, έστω και αργά, του παραπάνω σημαντικού για τον Δήμο Σουλίου αθλητικού έργου.

Επιτέλους ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα των τοπικών αθλητικών φορέων παίρνει σάρκα και οστά και το δημοτικό γήπεδο Παραμυθιάς θα αποκτήσει πλέον σύγχρονους, εύρυθμους, ασφαλείς και υγιεινούς αποδυτηριακούς χώρους.

Επιβεβαιώνεται έτσι επανειλημμένα ότι η συνεργασία της δημοτικής αρχής με τους τοπικούς φορείς και η ορθή αξιολόγηση και ιεράρχηση των αιτημάτων, όταν διαπνέονται από πνεύμα καλοπιστίας και αμοιβαιότητας, αποφέρουν θετικούς και αποτελεσματικούς καρπούς για τον τόπο.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα αποπερατωθεί το εξελισσόμενο έργο και θα προγραμματιστούν τα επίσημα και καθιερωμένα εγκαίνιά του.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box