Το Σαββατοκύριακο η πρώτη “σκυλοσυνάντηση” στην Θεσπρωτία

Το Σαββατοκύριακο η πρώτη “σκυλοσυνάντηση” στην Θεσπρωτία Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται 21 κ 22 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ένα event στην Γλυκή όπου θα υπάρξει η πρώτη “σκυλοσυνάντηση” στην Θεσπρωτία. Αυτού του είδους το event πραγματοποιείται κάθε φόρα και σε διαφορετικό μέρος στην Ελλάδα όπου φιλόζωοι φέρνουν τα σκυλιά τους και συζητούν με έναν εκπαιδευτή για τις τυχόν προβληματικές συμπεριφορές των σκυλιών και πως αντιμετωπίζονται. Στην συνάντηση της Γλυκής μας προσκαλούν τα μέλη να πάμε με τον σκύλο μας και να συναντήσουμε τον εκπαιδευτή todos decoy.Μαζί του θα συζητήσουμε τυχόν προβληματικές συμπεριφορές και πως θα της αντιμετωπίσουμε.θα δούμε τα ήδη δουλεμένα σκυλιά του todos σε καθήκοντα σωματικής Προστασίας.
Στον χώρο θα παρευρεθεί και ο συνεργάτης της barffood να μας συμβουλέψει για της σωστές διατροφικές συνήθειες του σκύλου μας! Παράλληλα θα μας γνωρίσει το προϊόν.

Για εμάς δεν αρκεί απλώς να δώσουμε μία κοινή τροφή στο σκύλο για να φάει. Για να θρέψεις ένα σκυλί σωστά, θα πρέπει πρώτα να καταλάβεις από πού προέρχεται και ποια είναι η φύση του έτσι ώστε να είσαι σε θέση να προσδιορίσεις με ακρίβεια τι χρειάζεται. Σεβόμενος πάντα την ίδια του τη φύση! Η BARFFOOD αντλεί έμπνευση από τη φύση, παρέχει τα πάντα στα σκυλιά όλων των ηλικιών και των φυλών ώστε να έχουν μια υγιή & γεμάτη δύναμη ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box