Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στον δήμο Πάργας

Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στον δήμο Πάργας
Η Επέτειος του Ιστορικού «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα πρέπει να γιορταστεί και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα.
Για τη σημασία της Ιστορικής αυτής επετείου θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να γίνουν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις με κάθε επισημότητα.
Ιδιαίτερη προσπάθεια, πρέπει να καταβληθεί για τον εορτασμό της ανωτέρω Εθνικής Επετείου από τα Σχολεία, τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τους Οργανισμούς.
Για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα γίνουν στην έδρα του Δήμου στο Καναλλάκι και στις Τοπικές Κοινότητες οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις.
ΠΕΜΠΤΗ 27η Οκτωβρίου 2016
Ομιλίες από κατάλληλους ομιλητές σε ειδικές εκδηλώσεις στα Σχολεία των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, ενταγμένες στο πρόγραμμα της Σχολικής Εορτής, καθώς και στις Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς, με θέμα την εορταζόμενη επέτειο.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28η Οκτωβρίου 2016
Ώρα 07:30 π.μ.: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών του Δήμου.
Ώρα 10:30 π.μ: Δοξολογία στους Ιερούς Ναούς όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Πάργας.
Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στην έδρα του Δήμου στο Καναλλάκι από την κ. Σάνη Βασιλική, καθηγήτρια ΕΠΑΛ Καναλλακίου.
Στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πάργας τον Πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσουν εκπαιδευτικοί που θα οριστούν από τους Διευθυντές των Σχολείων.
Επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο, από μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Οι Αρχές και Οργανώσεις που θα καταθέσουν στεφάνι, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Δήμου (τηλέφωνο:2684360301).
Μετά την κατάθεση, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ακολουθήσει η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.
Στη συνέχεια κοινή παρέλαση των μαθητών όλων των σχολείων. Παρέλαση μαθητών θα γίνει και στην Τοπική Κοινότητα Μεσοποτάμου.
Ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός στην έδρα του Δήμου στο Καναλλάκι και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου από της 8ης πρωινής ώρας της 26ης Οκτωβρίου μέχρι της δύσης του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου και φωταγώγηση τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.
Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Πάντας Γεώργιος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής ΕΠΑΛ Καναλλακίου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: