Το περιοδικό Step εξαντλήθηκε και ετοιμάζεται για το επόμενο τεύχος

Το περιοδικό Step στην νέα του έκδοση ως free press έντυπο, το οποίο διανεμήθηκε δωρεάν σε 10.000 αντίτυπα αγκαλιάστηκε από τους αναγνώστες. Καλύψαμε απ΄ άκρη σε άκρη τους δύο νομούς Θεσπρωτίας και Πρέβεζας. Ευχαριστούμε τους αναγνώστες που μας διάβασαν καθώς και τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις που επέλεξαν το ποιοτικό περιοδικό Step για την προβολή της επιχείρησης τους.

Πλέον βρισκόμαστε στο στάδιο προετοιμασίας του επόμενου τεύχους Ιουλίου – Αυγούστου. Το κεντρικό μας θέμα είναι ένα αφιέρωμα στην Πάργα. Αλλά φυσικά θα έχουμε θέματα, όπως πάντα με ενδιαφέρον. Όπως για παράδειγμα για την παλιά Πρέβεζα ή για την προσπάθεια ανάδειξης τουριστικά του δήμου Σουλίου από τον νέο σύλλογο καταλυμάτων και εναλλακτικού τουρισμού του δήμου.

Όσοι επαγγελματίες και επιχειρήσεις επιθυμούν την πετυχημένη προβολή τους μέσω του περιοδικού Step προλαβαίνουν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας για να επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο διαφήμισης τους.

Η διαφήμιση στο περιοδικό Step δίνει αξία στην επιχείρηση σας…

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box