Το επιμελητήριο Θεσπρωτίας πρόσφερε ηλεκτρικά είδη στο ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς, η δήμαρχος Σουλίου Ευχαριστεί

Το επιμελητήριο Θεσπρωτίας πρόσφερε ηλεκτρικά είδη στο ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς, η δήμαρχος Σουλίου Ευχαριστεί
Το επιμελητήριο Θεσπρωτίας πρόσφερε το ειδικό σχολείο της Παραμυθιάς, στο ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς, ηλεκτρικά είδη για το τμήμα αυτόνομης διαβίωσης. Η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση χαιρέτησε την ενέργεια αυτή και ευχαρίστησε το ΔΣ του Επιμελητηρίου με ανάρτηση της στο facebook. Η ανάρτηση αναφέρει:
“Μαθήματα δύναμης θέλησης και ζωής από μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς. Μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του επιμελητηρίου για την προσφορά ηλεκτρικών ειδών στο ΕΕΕΕΚ για το τμήμα αυτόνομης διαβίωσης! Αυτό είναι το μήνυμα των Χριστουγέννων, κάποιοι έχουν πιο πολύ ανάγκη ας δείξουμε έμπρακτα την στήριξη μας! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!”

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box