Το απόλυτο θρίλερ στις εκλογές επιμελητηρίου Πρέβεζας. Οι πρώτες δηλώσεις

Το απόλυτο θρίλερ στις εκλογές επιμελητηρίου Πρέβεζας. Οι πρώτες δηλώσεις

Με απόλυτη σχεδόν ισοψηφία μεταξύ των συνδυασμών “Νέο Επιμελητήριο” με επικεφαλής τον Γιάννη Μπούρη και “Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία” με επικεφαλής τον Γιάννη Γιαμά ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου. Οι κύριοι Μπούρης και Γιαμάς έλαβαν αντίστοιχα 399 και 398 ψήφους καταλαμβάνοντας από 10 έδρες ο καθένας, ενώ ο συνδυασμός «Επιμελητηριακή Ανατροπή» με επικεφαλής τον Χρήστο Κοτσίνη
έλαβε 56 ψήφους και καταλαμβάνει 1 έδρα, η οποία ίσως τον κατατάσσει ρυθμιστή των εξελίξεων. Η διαδικασία και οι διεργασίες για την εκλογή προέδρου λοιπόν τώρα ξεκινά και το αποτέλεσμα δείχνει ξεκάθαρα ότι οι συνεργασίες είναι εκείνες που θα διαμορφώσουν το νέο σκηνικό στο Επιμελητήριο. Να αναφέρουμε ότι οι εκλογές διεξήχθησαν ομαλά το Σάββατο και την Κυριακή συνολικά στις κάλπες προσήλθαν 878 άτομα, βρέθηκαν 853 έγκυρα ψηφοδέλτια, 19 άκυρα και 7 λευκά.

Γιάννης Μπούρης: Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους επαγγελματιες του Νόμου μας που συμμετείχαν στις εκλογες για την ανάδειξη Προέδρου και μελών του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρεβεζας Ιδιαιτερα θέλω να ευχαριστήσω όσους μας πίστεψαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας ανέδειξαν Πρώτο Συνδυασμό .Με συνοδοιπόρο την Ενότητα ,την Συλλογικότητα και τις αξίες που από την αρχή ακολουθήσαμε θα συνεχίσουμε να πορευτούμε με στόχο την Αναβάθμιση του Επιμελητηρίου ΠΡΕΒΕΖΑΣ!
Γιάννης Γιαμάς: «Τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα ο κόσμος που συμμετείχε επέλεξε. Υπήρξε από την πλευρά τόσο των υποψηφίων όσο και γενικότερα των συμμετεχόντων μια άψογη συμπεριφορά, ίσως η καλύτερη διαδικασία που έχει επιτευχθεί ποτέ. Διάφορα κέντρα κατάφεραν να επηρεάσουν τα δεδομένα και τις στατιστικές. Εδώ είμαστε με τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια και εδώ θα φανεί και το πως μπορεί να το διαχειριστεί κάποιος. Ήμασταν οπαδοί του ενιαίου ψηφοδελτίου, παρόλα αυτά το δηλώνουμε ανεξάρτητο χωρίς κόμματα.

Συμμετείχαμε στη διαδικασία χρεωθήκαμε την όποια φθορά θέλανε να μας δώσουν, έντιμα ή ανέντιμα, είμαστε δίπλα στον επιχειρηματία και θα δούμε το πόσο έξυπνα θα καταλήξει η σύνθεση και η τελική διοίκηση στο να προαχθεί το επίπεδο της επιχειρηματικότητας από τον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά και με τη λογική στο όχι να καταληφθούν καρέκλες, αλλά είμαστε υπόλογοι και στη μεγαλύτερη ευθύνη της διαδικασίας, ότι το Επιμελητήριο πρέπει να παραμείνει στην Πρέβεζα.

Δυστυχώς κυβέρνηση και κάποιοι άλλοι εξωθεσμικοί ίσως θέλησαν να βομβαρδίσουν τη διαδικασία για να μεταφέρουν τόσο το Επιμελητήριο όσο και τα συμφέροντα της δικιάς μας αντίληψης και της φιλοσοφίας τόσα χρόνια, σε άλλα κέντρα. Εδώ είμαστε ήρεμα, έξυπνα και ξεκάθαρα για να αποφασίσουν τα μέλη που έχουν εκλεγεί κι εδώ θα κριθούμε. Θα είμαι παρών τόσο με τους συνεργάτες μου, τους οποίους οφείλω να ευχαριστήσω αλλά και ιδιαίτερα με τον κόσμο.

Αλλά να δηλώσω πως εκτός από το έμπειρος Πρόεδρος, αν είμαι αντιπολίτευση μετά από 24 χρόνια, θα είμαι μια αντιπολίτευση στην οποία θα υποφέρει μια οριακή πλειοψηφία»

Πηγές Δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας, Prevezatoday.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box