Του πέταξε το αυτοκίνητο στον αέρα με το κλαρκ, επειδή τον έκλεινε (Video)

Το απίστευτο περιστατικό που θα δείτε στο βίντεο συνέβη στην επαρχία της Βρετανίας. Ένας άνδρας διαπληκτίστηκε με έναν αγρότη που οδηγούσε ένα μεγάλο κλαρκ. Κουβέντα στην κουβέντα ο άνδρας έβαλε χειρόφρενο βγήκε από το αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον αγρότη.


Η αντίδραση του ήταν ακαριαία. Ο αγρότης που είδε ότι το αυτοκίνητο του είχε κλείσει το δρόμο και ότι ο άνδρας πλησίαζε επικίνδυνα, έβαλε μπρος το κλαρκ και με ευκολία σήκωσε στον αέρα το όχημα και το πέταξε σαν πάνινη κούκλα στους αγρούς.


Ο άνδρας τα έχασε. Δεν περίμενε να πάρουν αυτήν την τροπή τα πράγματα. Όπως αναφέρει η Mirror, ο άνδρας έχει μπει μέσα στην ιδιοκτησία του αγρότη και του έχει κλείσει τον δρόμο.
Την ώρα του τσακωμού ένας οδηγός μοτοσυκλέτας που περνούσε, σταμάτησε και με το κινητό του απαθανάτισε το περιστατικό το οποίο ανέβασε στο διαδίκτυο και το οποίο μέσα σε λίγη ώρα έγινε viral.

πηγή topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box