Τους σκότωσε επειδή του χρώσταγαν ενοίκια

Οι πληροφορίες που έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με την δολοφονία στην Ανδραβίδα ενός ζευγαριού και των 2 παιδιών τους (ενός και δύο ετών) είναι ανατριχιαστικές. Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τους σκότωσε “γιατί δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια. Ο 60χρονος είναι ιδιοκτήτης της κατοικίας που έμενε η οικογένεια Κλότσι.

Ο δράστης στο παρελθόν είχε αναρτήσει ρατσιστικά κείμενα και η αστυνομία ερευνά μήπως υπάρχουν και ρατσιστικά κίνητρα. Σε ανάρτηση του ο δράστης εξυμνεί τον Χίτλερ και αναφέρεται στους Ρομά χαρακτηρίζοντας τους “τέρατα με μορφή ανθρώπου”. Έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος? Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε. Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι”.

Οι κάτοικοι μιλάν για έναν σκληρό άνθρωπο ο οποίος στο παρελθόν χτυπούσε τις γυναίκες του, είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του χωρίς σημαντικό λόγο, σκότωνε γάτες και σκυλιά.