Τους έπιασαν να κλέβουν καλώδια και τους “έριξαν” και πρόστιμο 150 ευρώ λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκαναν δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι αδιαφόρησαν παντελώς για την απαγόρευση κυκλοφορίας και βγήκαν έξω για να κλέψουν καλώδια της ΔΕΗ.

Την ώρα δε που επιχειρούσαν να κλέψουν καλώδια της ΔΕΗ στην περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν από την αστυνομία και σε έλεγχο που τους έγινε δεν είχαν στην κατοχή τους τα απαραίτητα έγγραφα για να δικαιολογήσουν την έξοδό τους από το σπίτι λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας αλλά ούτε και ταυτότητες που να πιστοποιούν ποιοι είναι.

Συγκεκριμένα, τα δύο άτομα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να αφαιρούν τα χάλκινα καλώδια που βρίσκονταν υπόγεια από κολώνα και ΚΑΦΑΟ της ΔΕΗ. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Αθηνών, στο ύψος του Γαλλικού ποταμού. Αρχικά επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ στον καθένα ενώ οι δύο άντρες ηλικίας 34 και 25 ετών αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: