Τους έδωσαν στο μαιευτήριο λάθος μωρό

Μια απίστευτη ιστορία έζησε ένα ζευγάρι από την Λάρισα σε μαιευτήριο.

Δυο γυναίκες γέννησαν την ίδια μέρα. Το ένα ζευγάρι μίλησε για αυτό που έζησε, δηλαδή την μία μέρα τους πήγαν ένα κοριτσάκι, η μητέρα το θήλασε, έβγαλαν φωτογραφίες και τις έστειλαν στους συγγενείς κλπ και την επόμενη μέρα τους έφεραν ένα άλλο μωρό.

Οι γονείς παραξενεύτηκαν καθώς το δεύτερο μωρό ήταν πιο αδύνατο από αυτό που τους είχαν φέρει την πρώτη μέρα.

Ο πατέρας μιλώντας στο Mega είπε ότι μια μαία τους είπε ότι την προηγούμενη μέρα τους είχαν φέρει άλλο μωρό.

Η μητέρα από την πλευρά της είπε: «Εγώ έχω και μια απώλεια μνήμης από το σοκ. Κάποια πράγματα δεν τα θυμάμαι. Με το που γέννησα, το είδα μετά που μου το έφεραν έτσι καθαρό και ντυμένο, δεν μου πήγε το μυαλό ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αλλά έρχεται την επόμενη ημέρα και βλέπω ένα μωρό και λέω: ‘ξεπρήστηκε;’, λέω: ‘κάτι έπαθε το παιδί’. Από την μια κάτι… δεν βλέπω τα ίδια, λέω «εντάξει, μπορεί και να είναι επειδή γέννησα τώρα, να είμαι κουρασμένη, να μην το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είχαμε μικρή κοιλίτσα, δεν είχαμε μεγάλη και λέγαμε: ‘πώς χώρεσε αυτό το μωράκι μέσα στην κοιλίτσα’. Είχε τρεισήμισι κιλά ήταν εκείνο, το δικό μας ήταν 2.660 και φαινόταν η διαφορά όταν τα έβαζες δίπλα, δίπλα ξεκάθαρα.

Οι γονείς από την Λάρισα θα ζητήσει εξέταση DNA στο μωρό για να βεβαιωθούν ότι αυτό που τους έφεραν τελικά στο μαιευτήριο, είναι πράγματι το δικό τους.