Τι συμβαίνει τελικά με το ΙΕΚ νοσηλευτών Φιλιατών;

Δημοσιεύθηκε τις τελευταίες μέρες (και το αναδημοσιεύσαμε και εμείς, ομολογώ χωρίς την απαραίτητη επιβεβαίωση και ζητάμε συγνώμη από τους αναγνώστες για την μη ολοκληρωμένη παρουσίαση του θέματος) ότι το ΙΕΚ νοσηλευτών Φιλιατών κλείνει.

Ποια είναι η αλήθεια;

Το ΙΕΚ λειτουργεί κανονικά σε όλα τα τμήματα και εξάμηνα εκτός από το Α΄ έτος όπου δεν υπήρξαν τον Σεπτέμβριο εγγραφές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εγγραφές είτε τον Φεβρουάριο, είτε στον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν είχε συμβεί πάλι να μην γίνουν εγγραφές σε κάποια περίοδο.

Άρα δεν πρόκειται για κάποια απόφαση κλεισίματος και οι δημοσιεύσεις αυτές είναι στο πλαίσιο εικασίας και πιθανού κινδύνου. Υπό αυτήν την έννοια βέβαια κρούουν το καμπανάκι να συμβεί κάτι τέτοιο μελλοντικά αν συνεχίσουν να μην γίνονται εγγραφές.

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ένδειξη, πόσο απόφαση, ότι το ΙΕΚ θα κλείσει. Και όλοι πιστεύουν ότι δεν θα αναγκαστεί να πάει σε αναστολή λειτουργίας μελλοντικά καθώς οι υπηρεσίες που προσφέρει και το επίπεδο των σπουδών θα ωθήσουν πολλούς νέους να εγγραφούν την επόμενη περίοδο.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box