Τι λέει ο Δήμαρχος Χίου για τον θάνατο του 19χρονου

«Παρουσιάστηκα αυτοβούλως προκειμένου να διευκολύνω τη διαδικασία της διερεύνησης από τη δικαιοσύνη» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς μετά τον θάνατο του 19χρονου σε αθλητικό χώρο.

 

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του 19χρονου από την πτώση της μπασκέτας ενώ δίευκρινίζει και τι συνέβη με την παρουσία του στις διωκτικές αρχές.

Ο κ. Βουρνούς αναφέρει χαρακτηριστικά: «Χάθηκε η ζωή ενός ανθρώπου την ώρα που πήγε να παίξει και όλοι είμαστε συντετριμμένοι από το γεγονός.

Παρουσιάστηκα αυτοβούλως προκειμένου να διευκολύνω τη διαδικασία της διερεύνησης από τη δικαιοσύνη σε αυτά τα πρώτα στάδια και μετά την ολοκλήρωση της επέστρεψα στα καθήκοντα μου. Από τις αστυνομικές αρχές ενημερώθηκα ότι θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για την αναζήτηση των υπαιτίων. Στο Δήμο της Χίου είμαστε ασφαλώς έτοιμοι να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ζήτησα από τις αρμόδιες υπηρεσίες να ξεκινήσουν έκτακτο έλεγχο σε όλες τις παρόμοιες εγκαταστάσεις του Δήμου Χίου. πως είναι γνωστό, λόγω του απορρήτου της διαδικασίας, δεν επιτρέπεται να υπεισέλθω στην ουσία της υπόθεσης μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα», καταλήγει ο Δήμαρχος.

dikaiologitika.gr
Author:

Αρέσει σε %d bloggers: