Τι λέει η οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου για την ανταπόκριση στον έρανο – Η απόφαση του υπουργείου

kostantinos-kotsonisΤι λέει η οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου για την ανταπόκριση στον έρανο

Σε ανάρτηση στο facebook  η οικογένεια ευχαριστεί για την ανταπόκριση στον έρανο, λέει για τα επόμενα βήματα και δημοσιεύει το έγγραφο από το υπουργείο για όσους είναι δύσπιστοι.

Αναλυτικά η οικογένεια λέει:

” Γεια σας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τον κρίκο που κάνετε για να φτιαχτεί η αλυσίδα γύρω από το παιδί μου και να καταφέρει να γίνει καλά . Περιμένω με αγωνία το χαρτί από την Αμερική και το Σινσινατι συγκεκριμένα όπου θα αναφέρεται το κόστος κ η ημερομηνία εισαγωγής για να φυγουμε αφού το καταθέσουμε στο ΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ και μας διευκρινίσει αν θα καλύψει όλο το ποσό η κάποιο ποσοστό. Εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι στον Ερανικό λογαριασμό για κάθε ενδεχόμενο!!! Σε περίπτωση που δεν ξοδευτούν όλα τα χρήματα το υπόλοιπο του λογαριασμού θα δοθεί σε κάποιο σύλλογο που θα ορίσουμε εμείς η το Υπουργείο για όσους δεν το γνωρίζουν σας κάνω κοινοποίηση την απόφαση. Ευχαριστούμε Οικ.Κοτσωνη “kon1 kon2

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box