Τι καταγγέλλει 15χρονη για τον βιασμό της

Λεπτομέρειες για τα όσα φρικιαστικά έζησε στα χέρια του 44χρονου περιέγραψε στους αστυνομικούς της  Ασφάλειας Λιβαδειάς η 15χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της.

Στην κατάθεσή της η 15χρονη φέρεται να δήλωσε ότι ήθελε να δει τον φίλο της ο οποίος μετακόμισε στον Βόλο μαζί με την οικογένεια του και ότι ο 44χρονος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, πηγαίνοντάς την από τη Λιβαδειά στον Βόλο. 

Το κορίτσι δήλωσε ότι ο 44χρονος θα την πήγαινε το πρωί και θα τη γυρνούσε το βράδυ, ενώ της επισήμανε να μην πει τίποτα στους γονείς της.

Η συνέχεια είναι φρικιαστική: «Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην Τιθορέα έξω από τη Λιβαδειά σε έναν χωματόδρομο και με βίασε… Με απείλησε εκείνη τη στιγμή να μην πω τίποτα στους γονείς μου», είπε η 15χρονη, τονίζοντας πως στη συνέχεια επισκέφθηκε τελικά τον φίλο της στον Βόλο και πως επέστρεψε στο σπίτι της την ίδια ημέρα με τον 44χρονο. Και στην επιστροφή μάλιστα, ο 44χρονος της επανέλαβε να μη πει τίποτα στους δικούς της, όπως φέρεται να είπε η 15χρονη στους ανδρες της Ασφαλειας.

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της η κοπέλα ανέφερε τα όσα έζησε στους γονείς της και εκείνοι κατήγγειλαν το συμβάν στην αστυνομία, η οποία εντόπισε τον 44χρονο άνδρα.

πηγη real.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box