Την ακολούθησε μέχρι την πολυκατοικία της με το… μόριό του σε κοινή θέα

Ένα τρομακτικό περιστατικό εκτυλίχθηκε χτες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη όταν μία νέα κοπέλα, γυρνώντας από βραδινή έξοδο, συνειδητοποίησε ότι την ακολουθούσε νεαρός άνδρας, ο οποίος πλησίασε την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει αφού πρώτα είχε βγάλει το μόριο του σε κοινή θέα.

Όπως σημειώνει στην επώνυμη καταγγελία της η νεαρή, ενώ παραθέτει και υλικό από το κύκλωμα ασφαλείας της πολυκατοικίας, «Καλημέρα σας! Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα«.

»Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Η καταγγελία της νεαρής έχει υποβληθεί στο Τμήμα Ασφάλεια Νέας Σμύρνης και υπόθεση τελεί υπό διερεύνηση.

πηγη dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box