Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Τελικά κολλάει ο κορονοϊός στην λαϊκή ή όχι;

Σήμερα στην Παραμυθιά αλλά και στην Ηγουμενίτσα δεν λειτούργησαν οι λαϊκές αγορές. Συνομιλήσαμε με αρκετούς επαγγελματίες στην Παραμυθιά και όλοι δεν μπορούσαν να κατανοήσουν αυτό το μέτρο. Είναι απλά άλλη μια απόφαση που έρχεται να προστεθεί σε αυτές που γίνονται ανέκδοτο (όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο ΕΔΩ)

Φυσικά αυτό δεν είναι ευθύνη των δημάρχων αλλά της κυβέρνησης.

Αυτό λοιπόν έγινε γιατί σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν στις κόκκινες περιοχές (υψηλής επικινδυνότητας) οι λαϊκές δεν μπορούν να λειτουργούν τα Σαββατοκύριακα!!! Τις άλλες μέρες, με κάποια μέτρα, λειτουργούν!!!

Δηλαδή η κυβέρνηση μας λέει ότι τις καθημερινές δεν κολλάει ο κορονοϊός ενώ τα Σαββατοκύριακα κολλάει!!!! Και τι άλλο μας λέει;

Ότι στην ΠΕ Θεσσαλονίκης ούτε τα Σαββατοκύριακα κολλάει.

Ορίστε το απόσπασμα από τα μέτρα όπως περιγράφονται στην επίσημη σελίδα https://covid19.gov.gr/

Λαϊκές αγορές [συμπεριλαμβανομένων και βιολογικών αγορών]Υποχρεωτική επέκταση χώρου αγορών ή λειτουργία παράλληλων αγορών. Σε περίπτωση μη τεχνικής δυνατότητας επέκτασης του χώρου αγορών ή λειτουργίας παράλληλων αγορών, δραστηριοποιείται το πενήντα τοις εκατό (50%) των κλάδων παραγωγών/εμπόρων.Πενήντα τοις εκατό (50%) των θέσεων των παραγωγών/εμπόρων με πέντε (5) μέτρα απόσταση μεταξύ πάγκων σε κάθε αγορά (κύρια και παράλληλη).Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμωνΑναστολή λειτουργίας το Σαββατοκύριακο (εξαιρουμένης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης).