Τα στοιχήματα μίλησαν για τις εκλογές της 26ης Μαΐου – Τι δείχνουν για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Πατούλη, Δούρου και Μπακογιάννη

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν τόσο για τις Ευρωκλογές όσο και για τις Περιφερειακές – Δημοτικές.

Ο ΟΠΑΠ λοιπόν μέσω της σελίδας online στοιχηματισμού που διαθέτει (www.stoiximan.gr) δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις για τις εκλογικές αναμετρήσεις. Έχει πολύ ενδιαφέρον, λοιπόν, να δούμε τις αποδόσεις που δίνονται τόσο για τα κόμματα όσο και για τους υποψηφίους.  

Για τις Ευρωεκλογές

Αναφορικά με τους στοιχηματισμούς των Ευρωεκλογών και το ποιο κόμμα θα κερδίσει την πρώτη θέση βλέπουμε πως η ΝΔ βρίσκεται στο 1,07 ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στο 6,00. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό η ΝΔ να στεφθεί νικήτρια. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ έφτανε το 8,00 κάτι που δείχνει ότι όσο πέφτει η απόδοση τόσο πιο κοντά βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Το ποσοστό της αποχής, δε, φτάνει την απόδοση του 1,60 σε περίπτωση που βρεθεί κάτω από το 42% ενώ του 3,00 κυμναθεί από 42,01% έως 45,00%.

prwto komma apoxi

Παρακάτω ακολουθούν οι αποδόσεις για όλα τα κόμματα που κατεβαίνουν στις Ευρωεκλογές 2019:

kommata

kommata2

Στοιχηματισμοί επίσης γίνονται και για τη διαφορά των κομμάτων

diafora kommatwn

Σκληρή είναι η μάχη του στοιχηματισμού και για τις εκλογικές αναμετρήσεις στις Περιφέρειες με τον Γιώργο Πατούλη και τον Αποστόλη Τζιτζικώστα να θεωρούνται πιθανοί νικητές.

perifereia attikis

Τέλος, στοιχήματα μπορείτε να κάνετε και για τους Δήμους με τις αποδόσεις για τον Δήμο Αθηναίων, τον Δήμο Θεσσαλόνικης και τον Δήμο Πειραιά να «χτυπάνε κόκκινο». Μπακογιάννης, Ταχιάος και Μώραλης συγκεντρώνουν τις χαμηλότερες αποδόσεις.

dimoi

Τόσο οι αποδόσεις όσο και το ενδιαφέρον του κόσμου μας δείχνουν ότι η μάχη των εκλογών θα είναι σκληρή. Η συνέχεια θα φανεί στις 26 Μαΐου.

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: