Τα προγράμματα των συνδυασμών για τον δήμο Σουλίου

Βρισκόμαστε πλέον μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και οι υποψήφιοι δήμαρχοι τρέχουν από χωριό σε χωριό για να προβάλλουν τα επιχειρήματα τους ώστε να τους επιλέξουν οι ψηφοφόροι.

Αυτή η ανάγκη, όπως και της προβολής, δείχνει ότι καμία ψήφος δεν μπορεί να θεωρείτε δεδομένη, ότι εύκολα τα έτοιμα σταυρωμένα ψηφοδέλτια μπορούν να πάνε στον κάλαθο των αχρήστων, ότι τελικώς κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Ειδικά σε περιπτώσεις όπως στον δήμο Σουλίου.

Το periodikostep.gr σας προτείνει να μην ψηφίσετε τον ξάδερφο, τον φίλο, τον κουμπάρο, τον όμορφο, να μην σας θεωρούν δεδομένους, να έχετε πολιτικές απαιτήσεις, να σκεφτείτε το αύριο των παιδιών σας, του δήμου.

Πολλοί υποψήφιοι έχουν δοκιμαστεί, ας τους κρίνουμε με βάση την αποτελεσματικότητα τους, τις προτάσεις τους. Και για όσους δεν έχουν δοκιμαστεί ας σκεφτούμε ποιοι θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά.

Όσο για τους συνδυασμούς, ας δούμε και τα προγράμματα τους. Και ας τα κρατήσουμε σε μια γωνία ώστε να μπορούμε να ζητάμε εξηγήσεις για ότι δεν θα γίνει.

Τα στατιστικά μας στο periodikostep.gr

Τι λένε όμως αυτά τα προγράμματα;

Δύναμη Ελπίδας: https://issuu.com/dinamielpida/docs/dynamh_elpidas_12selido_entypo_new_

1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας: https://issuu.com/demoupload/docs/190517095012-2d1a563147674868be43b88231e57293/6

ΔΗΜ.ΟΣ:
https://issuu.com/step24/docs/_________-1

Τόπος αξιών: https://issuu.com/toposaksion/docs/_.__________________-_______-______

H Λαϊκή Συσπείρωση δεν μας έχει στείλει το δικό της πρόγραμμα.

update 19-5, Πλέον έχουμε και την διακήρυξη της Λαϊκης Συσπείρωσης: https://issuu.com/step24/docs/sysp

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box