Τα Μαγικά Χριστούγεννα των Αδελφών Γκρίμμ στην Πρέβεζα!

Τα Μαγικά Χριστούγεννα των  Αδελφών Γκρίμμ θα παρουσιάσει την Πέμπτη 20  Δεκεμβρίου στην σκηνή του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της  Χαράς στην Πρέβεζα στην πλατεία Ανδρούτσου ώρα 5.30 το απόγευμα(και σε περίπτωση κακοκαιρίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας)   η Παιδική Σκηνή του Φώτη Σπύρου.

Ποιος δεν ξέρει τους Αδελφούς Γκριμμ; Τους συγγραφείς  παραδοσιακών παραμυθιών. Ποιος δεν ξέρει τα παραμύθια τους; «Κοκκινοσκουφίτσα», «Ωραία Κοιμωμένη», «Χιονάτη», «Χάνσελ και Γκρέτελ», «Τα Καλικαντζαράκια»  .  Παραμύθια που άντεξαν στο χρόνο, ανέθρεψαν ολόκληρες γενιές και αποτελούν μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος  ο οποίος συμπρωταγωνιστεί με τον Βύρων Κολάση  και μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών. Την μετάφραση και διασκευή υπογράφει ο λογοτέχνης και θεατρικός συγγραφέας Παύλος Μάτεσις ενώ τη μουσική υπογράφει η  γνωστή συνθέτης Ελένη Καραϊνδρου.

Πρόκειται για μια καταπληκτική παράσταση με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους!

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box