Ταυτοποίηση και σύλληψη του νεαρού που έριξε τον αστυνομικό από την μοτοσυκλέτα

Πριν λίγο έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές ότι έχει ταυτοποιηθεί ενας νεαρός ως ο δράστης που έτρεξε μια απόσταση 100 μέτρων και τράβηξε τον αστυνομικό από την στολή και τον έριξε από την μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα να δεχθεί χτυπήματα από δεκάδες που βρέθηκαν στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για πλήρη ταυτοποίηση, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για νεαρό ο οποίος έχει παρελθόν από επιθέσεις οπαδικού χαρακτήρα.

Καλλιακμάνης: έγινε σύλληψη

Ο «Ινδιάνος», παρατσούκλι που του αποδόθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις λόγω του τρόπου που έδρασε, συνελήφθη, όπως μετέδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό σε ηλικία, Αλβανό υπήκοο, ο οποίος μένει στα δυτικά προάστια της Αττικής.

Ο κ. Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA, έκανε γνωστή τη σύλληψη του «Ινδιάνου» και τόνισε ότι ο νεαρός που έκανε σπριντ και έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή, το βράδυ της Τρίτης, 9 Μαρτίου 2021, με αποτέλεσμα να δεχθεί στη συνέχεια δολοφονική επίθεση διαρκείας 2,5 λεπτών, όχι μόνο έχει αναγνωριστεί από τις Αρχές, αλλά έχει ήδη συλληφθεί.

πηγη real.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box