Τέλος ο Λάμποβος…. ώρα να στήσουμε το επόμενο τεύχος!!!

Τέλος ο Λάμποβος…. ώρα να στήσουμε το επόμενο τεύχος!!!

Ξεπεράσαμε το μέσο του Οκτώβρη, ο Λάμποβος τελείωσε… ε, ήρθε η ώρα να στήσουμε το επόμενο τεύχος, αυτό του Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου. Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να πούμε το τελικό OK και να προχωρήσουμε στην εκτύπωση.
Οπότε όσοι επαγγελματίες θέλουν να προβληθούν μέσα από την πιο ουσιαστική και εντυπωσιακή διαφήμιση, αυτή που γίνεται μέσω των σελίδων του περιοδικού Step, ας επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας. Έχει αποδειχθεί ότι οι διαφημίσεις στο Step δεν περνάνε απαρατήρητες!!! Γι΄ αυτό όλο και περισσότεροι μας εμπιστεύονται!
Εμείς σας ευχαριστούμε και σας υποσχόμαστε ότι πάντα θα προσπαθούμε να προσφέρουμε ένα περιοδικό με ποιότητα και θεματολογία που θα έχει ενδιαφέρον για τους αναγνώστες.

Φώτης Μαραζόπουλος
Εκδότης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box