Σύσκεψη Φορέων με θέμα την αναβάθμιση του ΤΕΙ Πρέβεζας

Σύσκεψη Φορέων με θέμα την αναβάθμιση του ΤΕΙ Πρέβεζας

Ευρεία σύσκεψη φορέων με θέμα την αναβάθμιση του ΤΕΙ Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πρέβεζας μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Χρήστου Μπαϊλη.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο Αντιπρύτανης του ΤΕΙ Ηπείρου Κωσταντίνος Καραμάνης, ο καθηγητής του τμήματος Λογιστικής Μιχάλης Διακομιχάλης , ο διευθυντής του μεταπτυχιακού τμήματος Χάρης Ναξάκης καθώς και εκπρόσωποι του Δ.Σ των φοιτητών,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Γιαμάς και του Εργατικού Κέντρου Χρήστος Δημόπουλος οι αντιδήμαρχοι Λάζαρος Πιπιλίδης και Ευάγγελος Γιαννουλάτος , η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελευθερία Αγγέλη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Φραγκούλης.
Η συζήτηση ήταν γόνιμη και εποικοδομητική ενώ επικεντρώθηκε στην αναβάθμιση της λειτουργίας και την ενδυνάμωση του ΤΕΙ Λογιστικής-Χρηματοοικονομικής .
Κοινής αποδοχής εξάλλου έτυχε η πρόταση για την αναβάθμιση του ΤΕΙ σε Πανεπιστημιακή Σχολή με έδρα την Πρέβεζα και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν οι ενέργειες που θα γίνουν το προσεχές διάστημα, με πρώτη την απόφαση που θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίασή του.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης εξάλλου έγιναν αναφορές και σε τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την σίτιση, την στέγαση και την ενίσχυση του Τμήματος με προσωπικό προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: