Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Σύλλογος Εργαζόμενων ΟΤΑ: διασπαστικός τακτικισμός της Ανεξάρτητης κίνησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον διασπαστικό τακτικισμό της Ανεξάρτητης κίνησης και των εκπροσώπων της για  τις κινήσεις τις οποίες διοργανώνει ερήμην του ΔΣ . Είναι ξεκάθαρο ότι η προσπάθεια της έχει γνώμονα τον εμπαιγμό των εργαζομένων ΒΣΣ και εκμεταλλεύεται με δόλιο τρόπο την αγωνία τους για την εξέλιξη της υπόθεσης τους σχετικά με την προκήρυξη  και την απαράδεκτη απόφαση  από το ΣΤΕ.  

Εσκεμμένα η παράταξη της Ανεξάρτητης κίνησης διοργανώνει συγκέντρωση την Πέμπτη 06/10/2022 ,την ημέρα δηλαδή που ξέρει ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου θα βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να συμπαρασταθεί στη δικαστική διεκδίκηση των συναδέλφων ΕΣΠΑ για μετατροπή των συμβάσεών τους σε Αορίστου  χρόνου αλλά και για να συναντηθεί με τους συντονιστές του ΒΣΣ για να μπορεί να τους δώσει σαφείς απαντήσεις και κατευθύνσεις και όχι για το Θεαθήναι 

  Οι εργαζόμενοι δεν είναι έρμαια ,ξέρουν ότι ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας είναι  δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια  ,ότι διεκδικεί την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου ,ότι είναι υπέρ των συναντήσεων μαζι τους ,αλλά οι κινητοποιήσεις και οι συναντήσεις  θα γίνουν εκ μέρους μας, όπως πάντα ,αφού έχουμε υπεύθυνη απάντηση και λύση.

Είναι υποκριτικό και άτιμο να εκδίδουμε ανακοινώσεις συμπαράστασης χωρίς καμιά επίσημη ενημέρωση. 

Δεν θα γίνουμε συνένοχοι της διάσπασης και της παραπληροφόρησης των εργαζομένων που αγωνιούν .

Οι συνάδελφοι ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Ο Σύλλογος το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με το συντονιστικό ΒΣΣ και σε ημερομηνία που θα καθοριστεί ,καλεί τους εργαζόμενους σε συνάντηση για την πλήρη ενημέρωση τους.