Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Σωτήρης Γιάκης: Ωραίο ήταν το παρτάκι που έστησε ο δήμαρχος το πρωί

Αφού έκλεισε το δημαρχείο κάλεσε τους υπαλλήλους του Δήμου και τους δημοτικούς συμβούλους να πάρουν τον καφέ τους το υπόστεγο του λιμένα εσωτερικού.

Υπό τους ήχους χορευτικής μουσικής και στην δροσούλα, με καμιά δεκαριά κάμερες στημένες γύρω-γύρω και την ΕΡΤ σε απευθείας ανταπόκριση,οι υπάλληλοι του Δήμου και οι δημοτικοί σύμβουλοι που παρευρέθησαν εκεί δεξιώθηκαν μεταξύ τους στήνοντας πηγαδάκια και συζητώντας οτιδήποτε άλλο εκτός από το θέμα της χερσαίας ζώνης.

Η ικανοποίηση σίγουρα των υπευθύνων του ΤΑΙΠΕΔ και του υπουργείου ναυτιλίας θα είναι πολύ μεγάλη. Τέτοια αντίσταση ούτε στα καλύτερα όνειρά τους δεν την φανταζόντουσαν.

Και βεβαίως ιδιαιτέρως μεγάλη θα είναι η ικανοποίηση του Δημάρχου Γιάννη Λώλου γιατί με ένα σμπάρο πέτυχε δύο τρυγόνια.

Ένα αυτό του πειθήνιου κομματικού οργάνου που φροντίζει να μην ανοίξει μύτη για θέματα μείζονος σημασίας και ένα του αντιστασιακού ηγέτη που αύριο μεθαύριο που θα τελειώσουν όλα, θα δείχνει τα βίντεο της αντίστασης που έκανε, προβάλλοντας την δεξίωση στο υπόστεγο του λιμένα εσωτερικού.

Η ουσία όμως του θέματος χάνεται εντελώς. Η κοινωνία δεν θα ενημερωθεί ποτέ για το τεράστιο διακύβευμα για την πόλη και όλοι θα έχουν έτοιμες τις προφανείς δικαιολογίες τους, όταν όλα θα έχουν τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα.