Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Σχόλιο του Γιάννη Γόγολου για το άνοιγμα των σχολείων

Ο Γιάννης Γόγολος για το άνοιγμα των σχολείων

Τα σχολεία ανοίγουν στις 10 Ιανουαρίου ! 
Με απόφαση της Κυβέρνησης ή της αρμόδιας Επιτροπής ( δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω μετά απο δυο χρόνια ) τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων ανοίγουν κανονικά τη Δευτέρα.

Με το Θεό βοηθό και χτυπάω ξύλο να μην είναι αιτία εξάπλωσης του Covid ή της σοβαρής νόσησης των παιδιών μας ( δανείζομαι λόγια τους Άδωνις ) καλώ τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία αυτή  : Τους γονείς, να κάνουν  σωστά όλα τα προβλεπόμενα Tests στους μικρούς μαθητές και να δηλώνουν το πραγματικό αποτέλεσμα  στην πλατφόρμα που υπάρχει για το σκοπό.

Τους εκπαιδευτικούς,  να υπερβάλουν για ακόμη φορά τον εαυτό τους και να εφαρμόσουν τα σχετικά πρωτόκολλα.( Θερμομέτρηση κατά την άφιξη των μαθητών, υποχρεωτική μάσκα για όλο το χρόνο παραμονής των παιδιών στο σχολείο, διαφορετικό χρόνο διαλειμμάτων και διαφορετικό χώρο αυτών για κάθε τμήμα κλπ) όπου το επιτρέπουν οι συνθήκες. 

ΣΗΜ. Το πρόγραμμα βελτίωσης των αύλειων χωρών δεν είναι προτεραιότητα για τον Δήμο άραγε ;

Τα παιδιά μας, να κατανοήσουν την κατάσταση που βρισκόμαστε και να τηρήσουν όλα όσα οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί τους θα τους επισημάνουν από το σπίτι και στην αίθουσα οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί. Στους παππούδες και τις γιαγιάδες, να δείχνουν με άλλους τρόπους την αγάπη τους προς τα παιδιά και όχι με την παρουσία κοντά τους, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.


Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά, γιατί οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί στην τάξη είναι η κανονικότητα.

Η ατομική ευθύνη είναι η ασπίδα μας, έναντι του COVID, ανεξάρτητα με τη συλλογικές ευθύνες που υπάρχουν για τα μέτρα που εφαρμόζονται και την υποχρέωση που έχουν οι Αρχές να ενθαρρύνουν την ατομική ευθύνη, με όσα λένε ή πράττουν όλο αυτό το διάστημα !