ΣΥΡΙΖΑ: Θα αποπέμψει ο Μητσοτάκης τον Αρκουμανεα για το κορονοπάρτι στον ΕΟΔΥ ή δεν τολμά λόγω Ικαρίας;

Τέσσερις εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ συμμετείχαν στο κορονοπάρτι της Τσικνοπέμπτης που πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο του κτιρίου της HELEXPO στο Μαρούσι. Το βίντεο με το κορωνο-πάρτι αναρτήθηκε στα social media προκαλώντας έντονες αντιδράσεις καθώς και τα πυρά της αντιπολίτευσης.

Με αφορμή αυτήν το γεγονός ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Θα αποπέμψει ο Μητσοτάκης τον Αρκουμανεα για το κορονοπάρτι στον ΕΟΔΥ ή δεν τολμά λόγω Ικαρίας;

Χρειάστηκε να περάσουν 24 ώρες για να επιβεβαιωθεί πως οι «άλλες υπηρεσίες» που «κάρφωσε» ο κ. Χαρδαλιάς για το κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη ήταν ο ΕΟΔΥ του κ. Αρκουμανέα. 

Οι κόντρες τους δεν μας ενδιαφέρουν, ας τις λύσουν μεταξύ τους. 

Ωστόσο το γεγονός ότι ο κ. Χαρδαλιάς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο κτίριο του υπουργείου του και οι υπηρεσίες του κ. Αρκουμανέα, υπεύθυνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον εμβολιασμό, κάνουν κορονοπάρτι στο εμβολιαστικό κέντρο που συγκεντρώνονται χιλιάδες ηλικιωμένοι καθημερινά, δεν το λες και σοβαρή και υπεύθυνη στάση. 

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον κ. Αρκουμανέα που κρύβεται από προχθές. Εκτός εάν δεν τολμά, γιατί ο ίδιος έχει δώσει το knowhow στους υφισταμένους του από την Ικαρία. Ευθύνη εξάλλου έχουν μόνο οι πολίτες που πηγαίνουν μία βόλτα στην πλατεία και καταλήγουν να τρώνε ξύλο.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box