Συνεχίζεται το θρίλερ με τον serial killer «Ορέστη» στην Κύπρο – Ανασύρουν τις βαλίτσες από την Κόκκινη Λίμνη

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για τον εντοπισμό αλλά και την ανάσυρση όλων των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου που έχει συγκλονίσει το παγκύπριο, τόσο στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όσο και στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, ανήμερα της εορτής του Πάσχα.

Από τις δέκα το πρωί της Κυριακής, μέλη της Πυροσβεστικής, δύτες αλλά και ιδιώτες με τη χρήση ρομποτικής κάμερας βρέθηκαν και στα δύο σημεία, σε μία προσπάθεια να θέσουν ένα τέλος στο δράμα των οικογενειών των υπολοίπων τεσσάρων θυμάτων που δεν έχουν ακόμη ανασυρθεί.

Χθες εντοπίστηκαν δύο αντικείμενα στην Κόκκινη Λίμνη και σήμερα θα επιχειρηθεί η ανάσυρσή τους, έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσον πρόκειται για δύο εκ των τριών βαλιτσών που είχε πετάξει ο 35χρονος λοχαγός μετά τους φόνους των Mαρικάρ Βαλντέζ, Λίβια Φλορεντίνα και της οκτάχρονης κόρης της Έλενα Ναταλία.

Αφού αποσαφηνιστεί το περιεχόμενο των ύποπτων αντικειμένων που εντοπίστηκαν, ακολούθως θα συνεχιστούν οι έρευνες στη Λίμνη, έως ότου βρεθούν και τα τρία πτώματα των άτυχων γυναικών.

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας, «εάν χρειαστεί θα καταδυθεί σκάφανδρο, καθότι τα αντικείμενα δεν έχουν ανευρεθεί σε μεγάλο βάθος».

Για 15η μέρα συνεχίζονται και οι έρευνες στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, σε μία προσπάθεια εντοπισμού της σορού της εξάχρονης Σιέρα, κόρης της Μαρύ Ρόους, η οποία, παρά τις συνεχείς προσπάθειες των Αρχών, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Χθες πάντως προέκυψε εξέλιξη, αφού από το σημείο παραλήφθηκε ένα αντικείμενο, το οποίο στάλθηκε για επιστημονικές εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσμα για να διαφανεί περί τίνος πρόκειται.

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: