Συνεχίζει την λειτουργία της η Alpha bank στην Παραμυθιά

Επαναξιολόγηση της απόφασης για το κλείσιμο της Alpha bank έφερε την αναστολή για το επόμενο έτος. Η τράπεζα θα εξετάσει τα οικονομικά δεδομένα ώστε να παρθεί εκ νέου μια απόφαση για το μέλλον του υποκαταστήματος.

Ο δήμαρχος Σουλίου έγραψε σχετικά στην σελίδα του στο facebook:

Μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία που μόλις είχα με την Γενική γραμματέα φορολογικής πολιτικής και δημόσιας περιουσίας κ. Αθηνά Καλύβα με διαβεβαίωσε ότι , έπειτα από επαναξιολόγηση της σχετικής απόφασης , η διοίκηση της Alpha bank αποφάσισε να αναστείλει το κλείσιμο του καταστήματος για το επόμενο έτος . Τα μεν οικονομικά στοιχεία θα επανεξεταστούν το επόμενο εξάμηνο και το υποκατάστημα της Alpha bank στην Παραμυθιά θα παραμείνει ανοιχτό για τουλάχιστον ένα χρόνο .Ευχαριστούμε θερμά την κ. Καλύβα που για μια ακόμα φορά ανταποκρίνεται θετικά στο αίτημα του Δήμου μας για την συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την οικονομία και την τοπική αγορά .

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box