Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συνελήφθη 46χρονος στην Ηγουμενίτσα για ναρκωτικά

Πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, προέβησαν στη σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού, για παράβαση του νόμου 4139/13, καθώς και των άρθρων 83 παρ. 1 και 82 παρ. 4 του Ν.3386/05.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στον  λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας μετά τον κατάπλου πλοίου προερχόμενο από λιμένα Ιταλίας, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σφραγίδα εισόδου σε έδαφος Shengen επί του διαβατηρίου του και παράλληλα ότι εις βάρος του υπάρχει μέτρο άρνησης εισόδου και διαμονής υπηκόου τρίτης χώρας σε έδαφος Shengen. Στη συνέχεια σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του ΙΧΕ οχήματος που οδηγούσε, εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη ναρκωτική ουσία πιθανόν κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης συνολικού μικτού βάρους επτά γραμμαρίων και τριάντα ενός δεκάτων του γραμμαρίου (7,31gr), ενώ σε χειραποσκευή που έφερε εντοπίστηκαν ένα (01) πλαστικό κουτί περιέχον είκοσι δύο (22) δισκία ναρκωτικής ουσίας πιθανόν μεθαδόνης χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, μία σύριγγα χωρίς βελόνα περιέχουσα άγνωστη λευκή υγρή ουσία ποσότητας 4,2 ml καθώς και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών (1 μεταλλικό κουτάλι, 1 αναπτήρας και 1 τρίφτης κανναβιδοειδών).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και το Ι.Χ.Ε. όχημα