Συνελήφθη ο χειριστής του ταχύπλοου στο Πόρτο Χέλι – Δύο αδέλφια έχασαν την ζωή τους (video)

Το θάνατο σκόρπισε ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος, που συγκρούστηκε με μικρό αλιευτικό κοντά στο Πόρτο Χέλι. Ο απολογισμός είναι τραγικός, καθώς δύο άνδρες, αδέλφια μεταξύ τους, έχασαν τη ζωή τους, ενώ η τρίτη επιβαίνουσα στο βαρκάκι, αδελφή τους, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο χειριστής του σκάφους παρουσιάστηκε μόνος του στο λιμεναρχείο, και συνελήφθη. Υποβάλλεται σε αιματοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ο χειριστής του ταχύπλοου στο οποίο επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες, (δύο άνδρες, τρεις γυναίκες και πέντε παιδιά) παρουσιάστηκε το πρωί αυτοβούλως και με τον συνήγορό του στο Λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι. Τα αίτια της σύγκρουσης των δύο σκαφών δεν έχουν ακόμα διευκρινισθεί ενώ ο θαλάσσιος χώρος όπου σημειώθηκε το τραγικό συμβάν ελέγχθηκε από δύτες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου  Άγιος Σάββας  η βαριά τραυματισμένη γυναίκα που μεταφέρθηκε χθές απο το Νοσοκομείο Αργους.

Για το συμβάν, μίλησε στην ΕΡΤ ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης

Νέα σύγκρουση σκαφών, στην Ζάκυνθο

Επαγγελματικό τουριστικό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου Βολιμών, προσέκρουσε με ταχύτητα σε διερχόμενο αλιευτικό σκάφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο καπετάνιος του δεύτερου πλοίου.

Το τουριστικό σκάφος δεν μετέφερε εκείνη την ώρα επιβάτες και ο καπετάνιος του αλιευτικού μετεφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στον ώμο του. Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

πΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρεπορτάζ: Γ. Γαλανόπουλος, Σ. Πατραμάνη

www.ert.gr

ert.gr
Author:

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: