Συνελήφθη ο τραγουδιστής Πασχάλης

Συνελήφθη ο Πασχάλης, έπειτα από μήνυση εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο γενετιστής της γυναίκας που είχε φέρει στον κόσμο το παιδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και δικάστηκε.

«Ήταν μία παλιά υπόθεση και επρόκειτο για μία παρεξήγηση. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες ακόμα και κάποια στιγμή είδε ότι έληξε η προθεσμία και διέταξε την σύλληψή μου», σημείωσε σχετικά ο Πασχάλης στον ALPHA.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του Αρείου Πάγου, το παιδί της Ουρανίας Τουτουνζή αναγνωρίστηκε και επίσημα ως τέκνο του Πασχάλη Αρβανιτίδη.

Πιο συγκεκριμένα, το 2011 ο Άρειος Πάγος είχε απορρίψει το αίτημα του τραγουδιστή, με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώριζε – κατόπιν εξετάσεως DNA – την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή.

Η απόφαση του Εφετείου για το «στιγμιαίο λάθος»

Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, η κυρία Τουτουνζή γνωρίστηκε με τον Πασχάλη σε κέντρο που τραγουδούσε εκείνος, ενώ στη συνέχεια σύναψαν ερωτική σχέση. Ο καλλιτέχνης φέρεται να είχε συμφωνήσει να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά το αγοράκι που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2005, αλλά στην πορεία της σχέσης τους δεν προέβη στην αναγνώριση του παιδιού.

Ο Πασχάλης απέφευγε, στη συνέχεια, συστηματικά την Τουτουντζή με αποτέλεσμα η μητέρα του ανήλικου παιδιού να υποβάλλει αγωγή σε βάρος του τραγουδιστή.

Υπενθυμίζεται πως ο Πασχάλης είχε αποδεχτεί την ερωτική συνεύρεσή του με την κα. Τουτουνζή κάνοντας λόγο για ένα «στιγμιαίο λάθος».

πηγη dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box