Συνελήφθη ο δράστης του διπλού φονικού – πρώην σύζυγος της γυναίκας

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας δύο αδελφών σήμερα το βράδυ στη Μακρινίτσα. Πρόκειται για το σύζυγο μιας γυναίκας 28 ετών την οποία μαχαίρωσε θανάσιμα, όπως και τον αδελφό της 30 ετών στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα, ενώ τραυμάτισε και την πεθερά του και τράπηκε σε φυγή. καταδιώχθηκα από την αστυνομία και συνελήφθη στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνήσια

Ο δράστης,  σύζυγος της νεαρής γυναίκας με την οποία έχουν και ένα παιδάκι, μπήκε στις επτά το απόγευμα στο σπίτι, τη μαχαίρωσε και τραυμάτισε και την πεθερά του. Ο αδελφός ειδοποιήθηκε από γείτονες να τρέξει και πήγε για να αντιμετωπίσει το δράστη, ο οποίος τον μαχαίρωσε θανάσιμα.
Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.
Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι με το αυτοκίνητο του και η αστυνομία κατάφερε μετά από λίγη ώρα να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει στην περιοχή των Λεχωνίων. Οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνήσιας, ενώ οι σωροί των δύο νέων διακομίστηκαν με δύο ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο του Βόλου.

πηγη ertnews.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box