Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του. Ο ηθοποιός συνελήφθη σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και βρίσκεται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Σύμφωνα με πληροφορίες ρώτησε τους αστυνομικούς αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του και η απάντηση που πήρε εκείνη τη στιγμή ήταν αρνητική. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είπε ότι είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τις Αρχές.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, με αφορμή αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα που θέλουν τον σκηνοθέτη να βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει εάν ο σκηνοθέτης προσήλθε ή όχι στη ΓΑΔΑ. “Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται.”

πηγη real.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box