Συναινετικό διαζύγιο Νικολόπουλου – Τράγκα

Ενα συναινετικό διαζύγιο πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για οριστικό διαζύγιο μεταξύ του Γιώργου Τράγκα προέδρου του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι και του Νίκου Νικολόπουλου προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

Το πολιτικό διαζύγιο μεταξύ των δύο ανδρών ανακοίνωσε στο διαδίκτυο ο δημοσιογραφικός Γιώργος Τράγκας γράφοντας χαρακτηριστικά “Διαβάσαμε στο Facebook ότι ο αγαπητός φίλος και έμπειρος, παλαιός πολιτικός κ. Νίκος Νικολόπουλος επέλεξε να περιοδεύσει ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Όλες οι ελεύθερες αποφάσεις των φίλων και ιδιαίτερα οι πολιτικές είναι απόλυτα σεβαστές. Ευχόμεθα καλή επιτυχία, καλούς αγώνες υπέρ του λαού και αίσιο εκλογικό τέλος στον κ. Νικολόπουλο. Η σκέψη μας θα τον συντροφεύει.”

Το ερώτημα που δημιουργεί αυτός ο χωρισμός είναι ποιο από τα δύο κόμματα θα φτάσουν στην κάλπη των Εθνικών εκλογών. Η δική μας εκτίμηση είναι ότι ο παλαιός πολιτικός Νίκος Νικολόπουλος θα τερματίσει σε αντίθεση με τον Γιώργο Τράγκα που όσα στελέχη είχε συγκεντρώσει το ένα μετά το άλλο για άγνωστους λόγους εγκαταλείπουν το Κίνημα των Ελεύθερων Ανθρώπων.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box