Συνάντηση Τρίτεκνων Θεσπρωτίας με Μάριο Κάτση

Την Δευτέρα 08 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδία Νομού Θεσπρωτίας, Βαρβέλη Άγγελου, με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κάτση Μάριο.

Στη συζήτηση τέθηκε αρχικά το πάγιο αίτημα όλων των οικογενειών με τρία παιδιά που
είναι η εξομοίωση μας με τις πολύτεκνες οικογένειες.

Στον κ. Κάτση έγινε παρουσίαση σχετικά με την δομή και τον τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου μας καθώς και εκτενή αναφορά στις δράσεις μας.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα αιτήματα και οι δράσεις της ΟΠΟΤΤΕ προς τα Υπουργεία και φορείς που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, όπως για τον Κοινωνικό Τουρισμό, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια , εισιτήρια ΚΤΕΛ, κλπ.

Ο κ. Κάτσης τόνισε ότι τα αιτήματά μας τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο είναι λογικά και δίκαια και δεσμεύτηκε για μελλοντικές του παρεμβάσεις.

Η επικοινωνία μας με τον κ. Κάτση θα είναι συνεχής για να ενημερώνεται για τα προβλήματα και τα αιτήματα των Τρίτεκνων οικογενειών.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box