Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συνάντηση Τρίτεκνων Θεσπρωτίας με Μάριο Κάτση

Το Σάββατο 04 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κ. Κάτση Μάριο.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ. Σ. κ. Βαρβέλης Άγγελος, ο Γενικός Γραμματέας του Δ. Σ. κ. Τούλας Προκόπης και το μέλος του Δ.Σ. κα Ματιάννα Παππά.

Τα μέλη του Δ. Σ. ενημέρωσαν τον κ. Κάτση σχετικά με την λειτουργία και τις δράσεις του Συλλόγου μας σε τοπικό επίπεδο και έγινε εκτενή αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια, οικονομικά και όχι μόνο.

Εκτενή αναφορά και συζήτηση έγινε σχετικά με το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της χώρας μας, που επιβεβαιώθηκε με τα αποτελέσματα της τελευταίας Απογραφής και κατατέθηκε το πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας και της ΟΠΟΤΤΕ για την ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1490/1944 ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ.

Συζητήθηκε το Σχέδιο Νόμου που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2012 για την αναγνώριση των Τριτέκνων ως Πολύτεκνοι και παραδόθηκε από τα μέλη του Δ. Σ. στον κ. Κάτση έγγραφο των αιτημάτων – παρεμβάσεων, για τη στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας.

Λάβαμε την διαβεβαίωση από τον κ. Κάτση ότι τα αιτήματά μας θα προωθήσει τα αιτήματά μας και θα πιέσει με κάθε τρόπο ώστε να ικανοποιηθούν. Συμφωνήσαμε να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία για την επίτευξη του σκοπού μας.

Τα μελη του Δ.Σ.
του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά
Νομού Θεσπρωτίας