Συνάντηση του Χρήστου Μπαϊλη με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πάρη Νίκου

Συνάντηση του Χρήστου Μπαϊλη με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πάρη Νίκου

Θέματα που αφορούν την καλύτερη δυνατή συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας με τον Δήμο Πρέβεζας συζητήθηκαν στην επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Χρήστου Μπαϊλη ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος Πάρης Νίκου.
Ο κ.Νίκου συνοδευόμενος

από τον διοικητή του τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας Κωσταντίνο Σιώρο , ανέπτυξαν στον Δήμαρχο Πρέβεζας τις προτεραιότητες που έχει θέσει η υπηρεσία για την βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες – με βασικό ζητούμενο το θέμα της ασφάλειας- αλλά και την υλοποίηση ενημερωτικών δράσεων για την “θωράκισ用των ευαίσθητων κυρίως κοινωνικών ομάδων απέναντι σε παραβατικές συμπεριφορές.
Ο κ. Μπαϊλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας δηλώνοντας ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στο έργο του ,ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέσα από την ειλικρινή και διαρκή συνεργασία των δύο πλευρών θα προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πολίτες.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: