Συνάντηση του Μάριου Κάτση με τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας

marios katsis1Συνάντηση πραγματοποίησε ο Μάριος Κάτσης, με τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, κ. Μαρίνα Μπέση και κ. Γιώργο Κοτσίνα αντίστοιχα.

Ο Βουλευτής τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο σύνθετο έργο που ανέλαβαν, σε έναν πολύ ευαίσθητο μάλιστα τομέα, όπως η Παιδεία. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οργανωτικά και διοικητικά ζητήματα που αφορούν τόσο την Πρωτοβάθμια όσο και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στη Θεσπρωτία, καθώς επίσης και η πορεία του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, που έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Μάριος Κάτσης τόνισε ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη και συντονισμένη προσπάθεια ώστε να ανακάμψει ο χώρος της Εκπαίδευσης μετά από τα ισχυρά πλήγματα που δέχθηκε τα τελευταία χρόνια είτε σε οικονομικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο απορρύθμισης που προήλθε μετά από την αποχώρηση μεγάλου μέρους του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Ο Βουλευτής δήλωσε στους νέους Διευθυντές ότι θα βρίσκεται δίπλα τους, μέσα από τον θεσμικό του ρόλο, ώστε οι υψηλές απαιτήσεις της κοινωνίας από το Δημόσιο σχολείο να εκπληρωθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: