Συνάντηση Μπραΐμη με Ανεξάρτητη Κίνηση για την Κοινότητα Παραμυθιάς

Η Ανεξάρτητη Κίνηση για την κοινότητα Παραμυθιάς με ανάρτηση της στο facebook ενημερώνει για την συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση και τα θέματα που συζήτησαν. Η ανάρτηση:

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος, ανάπτυξης και εμπορίου κυρία Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση.
Η κυρία Μπραΐμη ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας και έδωσε ουσιαστικές απαντήσεις και κατευθύνσεις στα θέματα που συζητήθηκαν.
Αρχικά έγινε αναφορά στην αναγκαιότητα άμεσης υλοποίησης των τοιχείων αντιστήριξης των περιφερειακών οδών της πόλης, καθώς και η πεζοδρόμηση του κάτω περιφερειακού δρόμου.
Επίσης εκτενής αναφορά έγινε σχετικά με τον σωστό καθαρισμό των ρεμάτων της περιοχής.
Σε συνέχεια της εποικοδομητικής μας συζήτησης η κυρία Αντιπεριφερειάρχης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη διαφόρων έργων της Παραμυθιάς και ενημερώθηκε για τις προτάσεις μας προς την δημοτική αρχή και την εξέλιξη αυτών.
Κλείνοντας μας ενημέρωσε για την διάθεση συνεργασίας της περιφέρειας με σκοπό την άμεση και σωστή υλοποίηση όλων των αιτημάτων και η ίδια δήλωσε στην διάθεση μας όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box