Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συνάντηση Λαϊκής Συσπείρωσης με εργαζόμενες στο Βοήθεια στο σπίτι δήμου Σουλίου

Δελτίο τύπου λαϊκής συσπείρωσης Σουλίου
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 14/03 στην Παραμυθιά, συνάντηση του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης, Θοδωρη Μπρεστα, και μελών του ψηφοδελτίου της Λα.Συ. με τις εργαζόμενες της υπηρεσίας “Βοήθεια στο σπίτι” του Δήμου Σουλίου, όπου έγινε ενημέρωση για τις συνθήκες εργασίας, τις παροχές προς τους ωφελούμενους και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες ως προς τη λειτουργία των υπηρεσιών τους, όπως είναι η έλλειψη σε οχήματα ή μη σταθερού νοσηλευτικού προσωπικού που έχει ως αποτέλεσμα να μένουν οι ωφελούμενοι για διαστήματα χωρίς και αυτές τις υποτυπώδεις κοινωνικές υπηρεσίες. Θα ακολουθήσει τις προσεχείς μέρες αντιστοιχη συνάντηση με το προσωπικό των περιοχών Γαρδικίου και Γλυκής.

Ως παράταξη κρίνουμε ότι οι εργαζόμενοι του “Βοήθεια στο σπίτι” ασκούν σημαντικό έργο σε έναν νευραλγικό και ταυτόχρονα ευαίσθητο τομέα που στηρίζει δεκάδες συνδημότες μας και τις οικογένειες τους. Απαιτούμε να ενισχυθεί η υπηρεσία τόσο με τα απαραίτητα τεχνικά μέσα , όσο και με σταθερο ανθρώπινο δυναμικό όπου χρειάζεται.
Η Λαϊκη Συσπείρωση στέκεται δίπλα στα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων που διεκδικούν και παλεύουν απέναντι στην αντεργατική πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματα τους και στηρίζει τα δίκαια αιτήματα τους τόσο εντός όσο και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου και επισημαίνει την αναγκαιότητα και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να παλέψουν μέσα από το σύλλογό τους οργανωμένα για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους αλλά και το σύνολο της ζωής τους!