Συνάντηση Κάτση με δήμαρχο Σουλίου – Τι δήλωσε ο Μάριος Κάτσης

Συνάντηση με τον δήμαρχο Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη είχε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης. Στην συνάντηση συζήτησαν θέματα της επικαιρότητας όπως η αντιμετώπιση από τους δήμους της πανδημίας καθώς και για την πορεία έργων.

Η δήλωση του Μάριου Κάτση:

Σήμερα συναντήθηκα με το Δήμαρχο Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη. Εκτός από την ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσουν οι Δήμοι στην αντιμετώπιση της πανδημίας, όταν η κεντρική κυβέρνηση απουσιάζει. Είναι άξια επαίνου η πρωτοβουλία του Δήμου να μοιράσει tablet σε όσους το έχουν ανάγκη για την τηλεκπαίδευση, ενώ κρίσιμο ρόλο μπορεί να διαδραματίσει και στο επικείμενο άνοιγμα των σχολείων με ασφάλεια. Τέλος, συζητήσαμε και την πορεία των έργων που χρηματοδοτήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση με το πρόγραμμα Φιλόδημος (Σχολείο Βούλγαρη, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, έργα ύδρευσης, αγροτικής οδοποιίας και προμήθεια μηχανημάτων έργου) αλλα και τις ανάγκες του Δήμου για περαιτέρω αναπτυξιακά έργα.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box