Συνάντηση Ιωάννη Λώλου με Θωμά Δημητρίου

Τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο επισκέφθηκε στο γραφείο του, με δική του πρωτοβουλία, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας» κ. Θωμάς Δημητρίου. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν να ενημερωθεί επίσημα για τις πρόσφατες επισκέψεις του Δημάρχου στα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά και για τρέχουσες υποθέσεις του Δήμου. 

Ειδικότερα, του έγινε ενημέρωση για το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας να της παραχωρηθεί το ημιτελές κτήριο που προορίζονταν για φοιτητική εστία, για να στεγάσει η Αστυνομική Διεύθυνση τις  υπηρεσίες της και τα ανταποδοτικά που θα μπορούσε να απαιτήσει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Δήμος για την πραγματοποίηση της παραχώρησης. Ενημερώθηκε επίσης για την πορεία της διαπραγμάτευσης της απόδοσης της Χερσαίας Ζώνης Λιμένος στο Δήμο, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box