Συνάντηση Ζαχαριά με Δημότες Λούτσας

Στα πλαίσια της καθιερωμένης πλέον Κυριακάτικης αμφίπλευρης ενημέρωσης «Η Κυριακή του Δημότη», ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.  Μάρκου και κ. Γκίζα και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μίχα, είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους Δημότες της Τοπικής Κοινότητας Λούτσας, παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας κ. Kώστα και μελών του Τοπικού Συμβουλίου κ. Τάσση και κ. Νάστα

Ο Δήμαρχος αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό για το συνολικό έργο ενός χρόνου της νέας δημοτικής αρχής,  εξήρε την προσπάθεια του εξαιρετικά δραστήριου Τοπικού Συμβουλίου της Λούτσας και την άριστη συνεργασία με τον Δήμο Πάργας.

Οι πολίτες έθεσαν τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους. Η συζήτηση επικεντρώθηκε μεταξύ άλλων στα ακόλουθα  θέματα :

•             Ακίνητο ΤΥΠΕΤ

•             Φωτισμός και ύδρευση παραλιακής ζώνης

•             Κόμβος Λούτσας – Εθνική Οδός

•             Οικιστικές ζώνες παραλίας

•             Αποκατάσταση οδοστρώματος μετά από τα έργα για τον  Βιολογικό Καθαρισμό

Ο κ. Ζαχαριάς για τον κόμβο, την Εθνική Οδό προς Πρέβεζα και την αποκατάσταση του οδοστρώματος μετά τα έργα του Βιολογικού Καθαρισμού ανέφερε ότι η δημοτική αρχή έχει αναδείξει τα προβλήματα προς την Περιφέρεια  Ηπείρου και θα αγωνιστεί σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο για την επίλυση τους.

Οι συναντήσεις με τους δημότες θα συνεχιστούν με επόμενο σταθμό την Τοπική Κοινότητα Μεσοποτάμου την επόμενη Κυριακή 1/11 στις 11.30.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box