Συνάντηση διοίκησης ΟΛΗΓ με Βεζδρεβάνη και Χρυσικόπουλο

Σειρά συναντήσεων διοίκησης Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας  

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 η Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας κα. Ρεγγίνα Δηλαβέρη και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Αθανάσιος Πορφύρης, υποδέχθηκαν στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος τον πρώην Βουλευτή Ν. Θεσπρωτίας κ. Ηλία Βεζδρεβάνη.  Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το Λιμένα, καθώς και τους στόχους που θέτει η νέα διοίκηση με σκοπό την αναβάθμισή του ως ένα Ευρωπαϊκό μεταφορικό κόμβο. 

Ο κ. Βεζδρεβάνης επεσήμανε ότι στα ζητήματα που αφορούν το Λιμένα και την πόλη της Ηγουμενίτσας θα είναι αρωγός με βάση τις γνώσεις και την εμπειρία του, αλλά κυρίως τη θέληση να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τον τόπο.

Η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος τόνισε ότι αποτελεί τιμή η επίσκεψη του κ. Βεζδρεβάνη, ενός ανθρώπου με τεράστια πείρα και γνώση και κυρίως με διάθεσή για υποστήριξη σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο. Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με το Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Λαδοχωρίου κ. Βασίλειο Χρυσικόπουλο, για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Λιμένα και την όμορη τοπική κοινότητα. Ο κ. Χρυσικόπουλος αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή του Λαδοχωρίου. Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος διαβεβαίωσε τον κ. Χρυσικόπουλο, ότι θα ληφθούν μια σειρά από μέτρα και θα πραγματοποιηθούν δράσεις ανταποδοτικά με τη λειτουργία του Λιμένα στην περιοχή. Τονίστηκε επίσης, ότι η ανταλλαγή απόψεων και ο γόνιμος διάλογος θα συνεχιστεί.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box