Συνάντηση δημάρχου Σουλίου με τις αρχές της πυροσβεστικής

Συνάντηση δημάρχου Σουλίου με τις αρχές της πυροσβεστικής
Η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση συναντήθηκε σήμερα με τον περιφερειάρχη πυροσβεστικού σώματος Ηπείρου, τον διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας και τον προϊστάμενο του πυροσβεστικού κλιμακίου Παραμυθιάς. Η δήμαρχος Σουλίου έγραψε στην σελίδα της στο facebook για αυτήν την συνάντηση:
Με θέμα την πρόληψη-ασφάλεια-ενημέρωση πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα στο δημαρχείο στην Παραμυθιά του Περιφερειάρχη πυροσβεστικού σώματος Ηπείρου, του Διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών νομού Θεσπρωτίας, του Προϊσταμένου του πυροσβεστικού κλιμακίου Παραμυθιάς και της δημοτικής αρχής. Με στοχευμένες παρεμβάσεις και οδηγίες από την Π.Υ.ο δήμος θωρακίζει το δήμο για την περίοδο μεγάλης επικινδυνότητας (έλεγχος υδροστομιών-κρουνών-διανοίξεις δρόμων πυρόσβεσης κλπ). Τονίστηκε η υποχρέωση των πολιτών να καθαρίζουν τις ιδιοκτησίες τους. Προγραμματίστηκε εκστρατεία ενημέρωσης. Η συνεργασία μέχρι τώρα οπότε χρειάστηκε μεταξύ Δήμου και Πυροσβεστικής ήταν άψογη. Είμαστε περήφανοι για τη έμψυχο δυναμικό του Π.Υ. Παραμυθιάς. Με την ευχή να είναι αχρείαστοι να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι χωρίς πυρκαγιές και παρακαλούμε όλες και όλους να πράττουν το αυτονόητο για να μην κινδυνεύει η ζωή, η περιουσία και το φυσικό περιβάλλον μας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box