Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συνάντηση Δημάρχου Πάργας με τον Βουλευτή Κύπρου Ηλία Μαριανθούς

Ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς συνάντησε τον Ηλία Μυριάνθους, Βουλευτή Κύπρου του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-Ε.Δ.Ε.Κ. παρουσία του Κώστα Σωτηρίου, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας, του Μιχάλη Χαλικιά Δημοτικού Συμβούλου Πάργας  και του Ιωάννη Γιαμά, Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν τους τομείς της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, του τουρισμού, της γαστρονομίας, της ενέργειας και των μεταφορών – συγκοινωνιών, καθώς και του πολιτισμού. Ιδιαίτερα εκτεταμένη συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ζητήματα του τομέα της ενέργειας και του τουρισμού που αφορούν το Δήμο Πάργας, καθώς επίσης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της αεροπορικής διασύνδεσης του Δήμου Πάργας με την Κύπρο και την πόλη της Πάφου, μέσω των τοπικών αεροδρομίων.

Έγινε επίσης αναφορά στα τοπικά προϊόντα του Δήμου μας και ανταλλαγή τεχνογνωσίας για την καλλιέργεια της ελιάς, των εσπεριδοειδών και πώς αυτά συνδέονται με τη γαστρονομία. Ακόμη συζητήθηκε η συνεργασία σε πολιτιστικά θέματα και η δημιουργία πολιτιστικών σχημάτων.

Τέλος ο κ. Μυριάνθους απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Ζαχαριά για επίσκεψή του στην Κύπρο.