Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συνάντηση για το Ιστορικό Κέντρο Παραμυθιάς

Ανακοίνωση της Επιτροπής Ιστορικού Κέντρου Παραμυθιάς

Πραγματοποιήθηκε χθες ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ‘’ΚΑΡΚΑΜΙΣΙ’’ η προγραμματισμένη συνάντηση της Επιτροπής Ιστορικού Κέντρου Παραμυθιάς με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Σουλίου. 

Παρόντες για τις Δημοτικές παρατάξεις ήταν: 

Ο επικεφαλής της παράταξης ΤΟΠΟΣ ΑΞΙΩΝ Κύριος Κάτσιος Νικόλαος,

Ο επικεφαλής της παράταξης 1 ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ Κύριος Αθανασίου Νικόλαος και ο Δημοτικός σύμβουλος Ντάγκας Γεώργιος, 

Ο εκπρόσωπος της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ Κύριος Δήμας Βασίλειος, 

Ο επικεφαλής της παράταξης ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΟΥΛΙΟΥ Κύριος Κουτσής Ηλίας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κύριος Χρήστου Δημήτριος.

Δεν παρέστη ο Δήμαρχος Σουλίου ούτε κάποιος εκπρόσωπος της παράταξης του. 

Έδωσαν επίσης το παρόν η Αρχιτέκτων Κυρία Παρόλα Αγγελική καθώς και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Νεοτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού Κύριος Κασκάνης Βασίλειος.

Η Κυρία Παρόλα και ο Κύριος Κασκάνης κάλυψαν όλες τις απορίες των παρευρισκόμενων, ανέδειξαν τα οφέλη και την αναγκαιότητα υλοποίησης του εν λόγω έργου και κατέδειξαν σαφέστατα τον τρόπο που την καθιστά δυνατή. 

Τέλος, ομόφωνα τα μέλη της επιτροπής, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων και οι εκλεκτοί καλεσμένοι της εκδήλωσης συμφώνησαν στην σύνταξη μιας ολοκληρωμένης πρότασης η οποία θα κατατεθεί στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και μετά στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφισμα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.