Συνάντηση για την έναρξη του προγράμματος “ELENA” στο Δημαρχείο της Πρέβεζας.

Συνάντηση για την έναρξη του προγράμματος “ELENA” στο Δημαρχείο της Πρέβεζας.

Στο Δημαρχείο Πρέβεζας βρέθηκε χθες κλιμάκιο της Περιφέρειας Ηπείρου συμμετέχοντας σε ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Χρήστου Μπαϊλη αναφορικά με το πρόγραμμα “ELENA” και συγκεκριμένα την υλοποίηση του έργου «Παροχή Υπηρεσιών για την αναβάθμιση του Οδοφωτισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό Δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου και στο Αστικό Οδικό Δίκτυο των Δήμων Αρταίων, Ηγουμενίτσας και Πρέβεζας”.
Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Γιαννουλάτος καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες οι οποίοι ενημερώθηκαν για την άμεση εκκίνηση της εκπόνησης της 1ης φάσης του έργου που είναι η καταγραφή του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της Περιφέρειας Ηπείρου και η δημιουργία ηλεκτρονικού μητρώου.
Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου συνεπάγεται την αναβάθμιση του οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας και στο δίκτυο των δήμων Αρταίων, Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας με αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέας τεχνολογίας και τοποθέτηση αυτοματισμών και συστημάτων που θα βελτιώσουν τη λειτουργία τους.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: