Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συνάντηση Αλκιβιάδη Λάμπρου με Προεδρείο του Συλλόγου Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας

Συνάντηση εργασίας και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη για τις Ιχθυοκαλλιέργειες της Περιφέρειας Ηπείρου, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλκιβιάδη Λάμπρου και του Προεδρείου του Συλλόγου Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα εποικοδομητικό και φιλικό, με τήρηση όλων των προβλεπομένων μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας.

Στην ουσιαστική συζήτηση – ενημέρωση, οι ιχθυοκαλλιεργητές παράθεσαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος γενικά και ειδικά σε τοπικό επίπεδο.

Δήλωσα στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι θα προωθήσω άμεσα τα θέματα υποδομών που ετέθησαν, στην Περιφέρεια και τον προγραμματισμό και στα πλαίσια συνεχούς συνεργασίας με όλους τους υπολοίπους φορείς στην Ήπειρο, τα υπόλοιπα ζητήματα.

Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Ηπείρου θεωρεί ότι ο κλάδος της Ιχθυοκαλλιέργειας και των υδατοκαλλιεργειών εν γένει είναι ζωτικής σημασίας για την τοπική και εθνική οικονομία και γι’ αυτό αρμόζει κάθε υποστήριξη για επίλυση προβλημάτων, δημιουργία αναγκαίων υποδομών, προγραμματική υποστήριξη και παραγωγική προοπτική .

Ο αγώνας για ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας είναι κοινός και θα τον δώσουμε από κοινού Περιφέρεια και Παραγωγικού Φορείς.