Συνάντηση Αλέξανδρου Καχριμάνη με Γιάννη Καραγιάννη

Με τoν Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη, συναντήθηκε ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης


Με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και με υπηρεσιακούς παράγοντες τόσο της Περιφέρειας Ηπείρου όσο και με της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης, ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Σουλίου κ. Γιάννης Καραγιάννης, στα πλαίσια των ενημερωτικών του επαφών με θεσμικούς φορείς.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων, η συνεργασία της νέας Δημοτικής Αρχής τόσο με την Περιφέρεια Ηπείρου άσο και με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Ειδικότερα με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο   νεοεκλεγμένος  δήμαρχος Σουλίου κ. Γιάννης Καραγιάννης, συζήτησε για όλα τα εν εξελίξει έργα καθώς και όσα είναι προγραμματισμένα για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ υπήρξε ενημέρωση και για μια σειρά από θέματα που άπτονται της δικαιοδοσίας της Περιφέρειας Ηπείρου.
Ο κ. Καχριμάνης τόνισε πως η Περιφέρεια Ηπείρου θα σταθεί αρωγός και στρατηγικός έταιρος της νέας Δημοτικής Αρχής, με σκοπό την ομαλή διαχείριση  των θεμάτων που θα προκύπτουν τόσο σε θέματα καθημερινότητας όσο και σε θέματα ανάπτυξης.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Καραγιάννης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την πρώτη συνάντηση, σημείωσε πως η συνεργασία μαζί του θα είναι συνεχής, ενώ τόνισε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου.

Οι συναντήσεις του νεοεκλεγμένου Δημάρχου Σουλίου με θεσμικούς φορείς θα συνεχιστούν όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Περιοχή συνημμένων

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box